.

.

TOTS 21

A la foto, Elvira Ferrando, tinent d’alcalde de l’Ajuntament; Andreu Suriol, president de la Cambra de Tarragona, Marc Martínez, director comercial de Moritz i Núria Vilanova, en representació del Banc de Sang.

A la foto, Elvira Ferrando, tinent d’alcalde de l’Ajuntament; Andreu Suriol, president de la Cambra de Tarragona, Marc Martínez, director comercial de Moritz i Núria Vilanova, en representació del Banc de Sang.


Tarragona dTapes, el primer concurs i ruta de tapes de Catalunya, ha fet avui al Restaurant Les Granotes la seva presentació oficial davant els mitjans de comunicació, a les portes d’una nova edició. El festival gastronòmic organitzat per la Cambra de Tarragona i Moritz, com a patrocinador principal, tindrà lloc enguany del 21 d’abril al 8 de maig, en una cita que vol ser encara més participativa i fer bandera del que distingeix i diferència al Tarragona dTapes, la qualitat.

Tarragona dTapes arriba als vuit anys amb més força que mai i amb el suport d’un sector que reconeix en aquesta iniciativa un dels seus principals aparadors de promoció. Així ho han explicat Andreu Suriol, president de la Corporació tarragonina i Marc Martínez, director comercial de la cervesera catalana.

El que són les senyes d’identitat del Tarragona dTapes es mantenen, un any més, com ara les tres zones de tapes a la ciutat (Serrallo, Centre i Part Alta); el preu unitari de la tapa a 2,5 euros, més beguda en maridatge i la TapaNuit a 3,5 euros.

Es recupera el Tapòdrom en format llibret per tal de localitzar les 58 propostes que es presenten enguany, de les que vuit corresponen al còctel TapaNuit.
Es renova completament l’APP oficial del Tarragona dTapes, tant pel que fa al disseny com a la funcionalitat de l’aplicatiu que millora en aspectes com la geolocalització, que ara és guiada. Val a dir que aquest és el canal que tenen els tapejadors per votar les tapes.

La principal novetat té a veure amb l’edició de Tapòdroms en anglès que és previst lliurar a tots els creueristes que durant els dies de la promoció arribin a Tarragona. Pel que fa a les xarxes socials s’incorpora la possibilitat de compartir l’experiència de les tapes a través d’Instagram @tarragonadtapes. I per celebrar el Centenari del Mercat, s’incorpora una tapa commemorativa que es despatxarà al Mercat.

Per primer any l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils ha vetllat per la qualitat de les propostes presentades a concurs.