.

.

TOTS 21

Imatge de la senyera desplegada a l'amfiteatre de Tarragona. Foto: www.ccma.cat

Imatge de la senyera desplegada a l’amfiteatre de Tarragona. Foto: www.ccma.cat

L’Ajuntament de Tarragona ha organitzat pel proper divendres 11 de setembre a les 10 hores, acte institucional de l’ ofrena floral al monument Rafael de Casanova, al passeig marítim.

L’acte consistirà en un parlament de l’alcalde; ofrena floral de l’Ajuntament, encapçalada per l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, i consellers; ofrenes florals per part d’ institucions i entitats; interpretació del Cant de la Senyera, per part del Cor Gregal; pilars d’homenatge de les colles castelleres de Tarragona i cloenda amb el cant d’Els Segadors, interpretat pel Cor Gregal amb l’acompanyament de la Banda Unió Musical de Tarragona.

D’altre banda, la Coordinadora 11 de setembre també proposa una sèrie d’actes per commemorar la Diada Nacional a Tarragona.
 
El proper divendres 11 de setembre la plaça de les Cols, el carrer Merceria i la plaça del Fòrum esdevindran l’escenari d’una sèrie d’actes que commemoraran la Diada Nacional. A partir de les 9h obrirà les portes la fira d’entitats i a les 9.30h s’iniciaran les inscripcions per la cursa de portadors de sacs d’avellanes; al mateix temps, a més, començaran alguns jocs per la canalla. A les 10.30h tindrà lloc una petita mostra de cultura popular amb els Gegants del Passeig Torroja, Gegants del Casc Antic i el Ball Petit d’en Serrallonga. A partir de les 11.15h es donarà pas a les intervencions des de l’escenari: actuació musical del cantautor Xavier i del Cor Sageta de Foc, i els parlaments. Seguidament a les 12h hi haurà l’actuació castellera al Pla de la Seu i a les 14h el dinar popular a la plaça del Fòrum, pel que se’n podran comprar els tiquets al llarg del matí de divendres.