.

.

TOTS 21

Dijous 6 d’agost s’inicia el cicle de concerts Jazz Estiu amb les actuacions de Stromboli Jazz Band i Electric Triangle al Fòrum de la Colònia. L’Ajuntament de Tarragona ha organitzat aquest cicle de concerts on hi  estan representats tots els gèneres musicals a l’entorn del jazz: el tradicional i el contemporani. Davant dels recintes patrimonials sonaran ritmes de dixieland, swing, manouche, folk jazz i músiques del món. En total seran vuit bandes de màxima qualitat, amb músics de les nostres comarques.

Cal destacar que ja estan exhaurides les entrades pels concerts del dia 6 d’agost de Stromboli Jazz Band i Electric Triangle, al Fòrum de la Colònia, i també pel dia 20 que es comptarà amb les actuacions de Luis Cojal  i The Manouches, a Casa Canals.

Les entrades de la resta de concerts es venen exclusivament per internet a www.tarracoticket.cat i no es podran adquirir el mateix dia del concert a la taquilla.

Tots els concerts tenen un preu únic de 2€.

Tots els concerts tenen un preu únic de 2 €.

Programació dels concerts Jazz Estiu:

Dijous 6 d’agost / Fòrum de la Colònia

  • 20h – Stromboli Jazz Band (jazz tradicional)
  • 22h – Electric Triangle (jazz contemporani / elèctric)

Dijous 13 d’agost / Plaça de l’Escorxador

  • 20h – Les Xiclettes (jazz vocal)
  • 22h – Swing Airlines (jazz i swing vocal)

Dijous 20 d’agost / Casa Canals

  • 20h – Luis Cojal (músiques del món)
  • 22h – The Manouches (jazz manouche)

Diumenge 30 d’agost / Plaça de L’Escorxador (els dos amb una mateixa entrada)

Més informació a la web de l’Ajuntament de Tarragona: https://www.tarragona.cat/cultura/teatre-dansa-musica/tarragona-reactiva-la-cultura/jazz-estiu-1

Redacció