.

.

TOTS 21

Imatge dels membres dels comitès olímpics europeus. Foto: Mauri.

Imatge dels membres dels comitès olímpics europeus. Foto: Mauri.

Tarragona ha acollit aquest vespre el sopar de benvinguda als membres dels Comitès Olímpics Europeus. Patrick Hickey, president del Comitè Olímpic Europeu, ha destacat “l’esforç en què s’està duent a terme la preparació dels Jocs, que compta amb un equip molt potent i que de ben segur restarà un llegat molt destacat per la ciutat, tan en infraestructures com en la tradició esportiva de la que ja compta” durant l’atenció als mitjans abans del sopar de benvinguda als membres dels Comitès Olímpics Europeus.

Per la seva banda, Alejandro Blanco, president del Comitè Olímpic Espanyol, ha reiterat la importància d’aquest esdeveniment i de la trobada duta a terme avui “amb més d’una cinquantena de representants dels diferents comitès olímpics que a partir d’avui ja coneixeran els Jocs i la ciutat de Tarragona i que aquest fet ja és per sí sol una autèntica plataforma per aconseguir l’èxit que es mereix l’esdeveniment”, ha dit.

Blanco ha afegit que no dubta d’arribar a temps tan en infraestructures com en organització i a més a fer-ho al nivell que pertoca, que “no és el d’un campionat esportiu, sinó el d’un esdeveniment que va més enllà de l’esport, que és cultura, història i tradició, tal i com li correspon a aquesta ciutat”.

Una vegada més l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros i el tinent d’alcalde i coordinador general dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, Javier Villamayor; han manifestat el seu agraïment al Comitè Olímpic Espanyol “per haver fet d’aquest encontre una realitat i una oportunitat única per posicionar-nos al nivell més alt, ja que això ens projecta com una ciutat europea de la mediterrània”.

A l’acte també ha assistit el Secretari General d’Esports de la Generalitat, Gerard Figueras; i el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; entre altres representants institucionals.

Secretaris generals i caps de missió dels diferents Comitès Olímpics d’Europa visitaran Tarragona per celebrar dijous 19 de maig la segona reunió del seu Comitè Executiu i els dies 20 i 21 el seminari previ als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro d’aquest any. Les jornades tindran lloc al Centre de Convencions de Port Aventura. Cal recordar que demà es farà la presentació de la mascota dels jocs on assistirà el rei Felip VI.

Javier Vilamayor i Patrick Hickey. Foto: Tarragona 21

Javier Vilamayor i Patrick Hickey. Foto: Tarragona 21