.

.

TOTS 21

Imatge de Blog Howarts.

Imatge de Blog Howarts.

Els equips Barcelona Eagles, Imperius Zaragoza, Nightmare Grims y Wyverns es preparen aquest diumenge per disputar a Tarragona la Copa de Quidditch. El riu Francolí es l’escenari escollit per la competició que se juga a mode de lliga entre els quatre equips participants i que ha començat a primera hora del matí amb la previsió que acabi al voltant de les 19h.

Els organitzadors preveuen que aquest esdeveniment esportiu reuneixi un bon nombre de curiosos per veure els esportistes lluitant per escollir un guanyador per a la competició.

‘No hem organitzat una campanya de comunicació per donar a conèixer el torneig, però creiem que hi haurà una certa expectació’ explica Àngel Miguel, el capità de l’equip de Tarragona Nightmare Grims, que en aquesta ocasió juga a casa i aspira a obtenir el títol per sobre dels favorits, els Barcelona Eagles.

Aquesta serà una magnífica ocasió per poder veure en directe com s’aplica en el món real l’esport més conegut del món màgic. Una disciplina que ha nascut com a tal en el 2005 i que deu de la influència dels llibres i pel·lícules de Harry Potter per conformar un exercici molt complert que recull tècniques d’esports més tradicionals, com el rugby .

.