.

El proper dissabte dia 21 d’abril de 2018, la secció d’atletisme del Club Gimnàstic de Tarragona organitza la fase final del Campionat de Catalunya de relleus de promoció al nou Estadi de ‘Atletisme de l’Anella Mediterrània. En aquesta ocasió el Club Gimnàstic de Tarragona vol oferir a tots els Clubs de Catalunya la possibilitat de gaudir de les noves instal·lacions de l’Anella Mediterrània de Tarragona. Un total de 712 atletes participaran en aquesta fase final.

Hi va haver una fase prèvia classificatòria on tots els clubs de Catalunya hi van participar. En aquesta ocasió va ser a Vic i a Santa Coloma de Gramanet. Hi haurà representació dels equips de les nostres comarques que lluitaran per assolir un lloc al podi amb U.A. Montsià. A.E. Terres de l’Ebre, C.A. Tarragona, Runners Vendrell i atletes del Nàstic i de Torredembarra que participen en representació de l’Agrupació Atlètica de Catalunya.

L’horari de competició s’inicia a les 9h30 fins a les 13h30. S’espera que juntament amb tots els espectadors hi hagi una participació de més de 1500 persones.

No és la primera vegada que el Nàstic organitza aquesta competició. Cada temporada s’intenta portar a Tarragona els millors atletes, especialment de promoció.