.

.

TOTS 21

L’equip comercial del Port i una persona del Patronat de Turisme de la Costa Daurada explicaran el potencial del territori. Foto: Port

El Port de Tarragona participa, del 24 al 27 de maig, a la dècima sisena assemblea general de Medcruise (associació de ports de creuers a la Mediterrània) que se celebra a S’Agaró, organitzat pels ports de Palamós i Roses. Aquesta trobada, que durant la primavera 2023 es preveu que tingui seu a la ciutat de Tarragona, és un dels esdeveniments més rellevants de la indústria europea de creuers en què participen importants companyies de creuers i un centenar de ports de la costa mediterrània amb tràfic de creuers, operadors turístics i patronats de turisme. A més, l’organització de l’assemblea vol posar èmfasi aquest 2022, en una assemblea general respectuosa amb el medi ambient.

Durant els 4 dies l’equip comercial del Port, encarregat del tràfic de creuers al Port, acompanyats per una persona del Patronat de Turisme de la Costa Daurada, participaran i explicaran el potencial de Tarragona i de la Costa Daurada, com a destí de creuers, en una reunió del sector que representa una gran oportunitat per unir esforços i posicionar la costa catalana com un referent del turisme de creuers.

Redacció