.

.

TOTS 21

Es tracta d'un seminari de referència en concepte de ciutat

Es tracta d'un seminari de referència en concepte de ciutat

La cinquena edició del Marca Ciutat, el seminari de referència en màrqueting de ciutats i comunicació turística de Catalunya, es realitzarà a la ciutat de Tarragona els propers 6 i 7 de juny, fruit d’un acord entre l’Ajuntament de Tarragona i el Centre Català d’Anàlisi i Informació Internacional. És el primer cop que Tarragona acollirà aquest seminari, que reuneix els responsables de promoció econòmica, comunicació i turisme de bona part de les ciutats i municipis de Catalunya per intercanviar experiències i escoltar projectes innovadors en l’àmbit del posicionament i la promoció de les ciutats.

El seminari Marca Ciutat, que es realitza tradicionalment abans de començar la temporada turística, és un dels esdeveniments més esperats per als professionals del turisme i la comunicació. En els propers mesos es presentarà el programa que durant dos dies tractaran alguns dels especialistes que passaran pel Centre Cultural El Pallol.

Un moment ‘decisiu’ per a Tarragona

Tarragona acull el seminari Marca Ciutat en un moment clau per a la seva projecció nacional i internacional, com a ciutat organitzadora dels Jocs Mediterranis del 2017. En aquest sentit, el consistori confia que la cita serveixi a la ciutat per donar a conèixer el seu caràcter històric, mediterrani i a la vegada innovador.

Ja el Pla Estratègic Tarragona 2022, des de la seva aprovació a l’abril del 2011, preveia el desenvolupament del projecte de Marca Tarragona. I en aquest context, l’Ajuntament ha estat treballant perquè la marca Tarragona esdevingui la “pedra angular d’una ciutat que es transforma prenent la seva història com a instrument per generar progrés, benestar i noves oportunitats”.