.

.

TOTS 21

La "Recistella" que Tarragona 2017 instal·larà a la Marató de diumenge

La “Recistella” que Tarragona 2017 instal·larà a la Marató de diumenge

Els Jocs Mediterranis Tarragona 2017 duran a terme una prova pilot en matèria de reciclatge i reducció de residus durant la Marató Costa Daurada Tarragona 2017 d’aquest diumenge. Gràcies a una col·laboració amb la Diputació de Barcelona, l’organització dels Jocs Mediterranis situarà un total de cinc “Recistelles” en un dels punts d’avituallament de la cursa, concretament en el punt localitzat en el quilòmetre 10, al Moll de Costa.

La “Recistella” consisteix en unes parets verticals elevades que es col·loquen en el propi contenidor de residus de la cursa. Gràcies a la seva major alçada, aquestes parets faciliten que els atletes dipositin amb més facilitat els envasos dins el contenidor corresponent mentre van en marxa.

Prova pilot

La col·locació d’aquestes “Recistelles” s’emmarca dins la política de Responsabilitat Social Corporativa dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. Aquesta prova pretén valorar l’impacte positiu en el reciclatge, la reducció de residus i la conseqüent disminució de despesa en neteja després d’aquest tipus de curses. Val a dir també que les “Recistelles” són fabricades amb el propi material reciclat dels seus envasos.