.

El Nàstic ha perdonat a la primera part. Foto: Nàstic

El Nàstic no ha pogut passar de l’empat a zero al camp del Sevilla Atlético, cuer de la categoria, i suma una jornada més sense fer-se amb els tres punts fora de casa. Malgrat les insistents ocasions grana, sobretot a la primera part, la fortuna no li ha estat aliada. El porter andalús, Javi Díaz, s’ha convertit en bona mesura en l’heroi local.

Després d’una arrencada amb domini sevillista, els grana han gaudit de la primera ocasió de gol als set minuts quan Trilles, que havia entrat per Quintanilla en el darrer moment, l’enviés a Pablo Fernández en una passada llarga, aquest l’ha baixada per a Fran Carbia, que finalment no ha pogut rematar en condicions, enviant la bimba per sobre del travesser. Moments després, Javi Díaz avortava una bona acció del davanter grana. Posteriorment arribaria la més clara fins aleshores quan Fullana, amb patinada inclosa, aconseguia centrar a Carbia, que veia com entre la defensa i el porter per poc no es fan gol.

Arribaria a la mitja hora una nova jugada clau, quan Carbia, de nou entre els perillosos de l’equip, tenia el 0-1 quan rematava al pal llarg una centrada de Robert Simón, acció que ha refusat el porter andalús en una bona intervenció.

Despertaria de nou el Nàstic només començar la segona part. Robert Simón arrossegava amb solvència la bimba des de la banda dreta i a línia de fons feia la passada de la mort a Fran Carbia que bombardejava el porter, que portentosament evitava el gol cantat amb una gran estirada en el que seria l’opció més clara dels tarragonins.

Agné movia banqueta i Pedro Martín substituïa un Trilles mig lesionat. No obstant això, els grana no han creat tantes ocasions com al primer temps i en la darrera mitja hora han mantingut la possessió. Ha estat el filial andalús qui ha generat més tensió en el joc amb un rush final on han creat més sensació de perill que ocasions.