.

.

TOTS 21

Una imatge de l’edifici de la Llar de Jubilats de Creixell. Foto: Cedida

Donada la situació d’excepcionalitat i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, que criden a augmentar les mesures en matèria de prevenció davant l’extensió de la malaltia provocada pel virus COVID-19, l’àrea delegada de la Gent Gran de l’Ajuntament de Creixell ha decidit tancar temporalment l’edifici municipal de la Llar de Jubilats i Pensionistes Sant Jaume de Creixell. El mateix ha fet el consistori de Roda de Berà.

D’acord amb aquesta decisió, a partir d’avui dimecres, 11 de març i fins el proper dimecres dia 18 de març, la Llar de Jubilats romandrà tancada i sense cap activitat. Si calgués augmentar en el temps aquesta mesura preventiva de tancament de la Llar, es comunicarà oportunament, informa l’Ajuntament.

‘Cal extremar les precaucions atés que, en general, els usuaris de la nostra Llar de Jubilats són persones grans i es troben en el segment de població vulnerable per aquesta malaltia’, subratlla el consistori.

Aquesta mesura també s’ha coordinat amb la regidora de Gent Gran de l’ajuntament de Roda de Berà Maria Teresa Ferré, atès que hi ha molts socis i sòcies de la Llar que són del municipi veí.

Altrament, per part de la regidora de Benestar, Atenció Social i Sanitat també s’han suspès temporalment les classes de gimnàstica per a gent gran que fa l’Ajuntament al Casal Municipal.

Roda de Berà

A Roda, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries i per extremar les precaucions davant l’extensió de la malaltia COVID-19, provocada pel virus SARS-CoV-2, la regidora de l’àrea de la Gent Gran, Teresa Ferré, conjuntament amb el president de l’associació de Jubilats i Pensionistes de Roda de Berà, Fernando Sánchez, han pres la decisió de suspendre temporalment les activitats del casal. S’inclouen tots els actes programats durant les properes setmanes, fins a nou avís, com xerrades o sortides, així com el ball dels dissabtes.

Tenint en compte que els usuaris de la Llar de Jubilats i Pensionistes són persones grans, un dels col·lectius amb més risc davant el coronavirus i altres malalties respiratòries, cal extremar les precaucions i evitar riscos innecessaris.

La mesura ha estat coordinada també amb la regidora de la Gent Gran de l’Ajuntament de Creixell, Pilar Romero, atès que el trànsit de persones entre ambdós casals és important, i hi ha socis i sòcies que provenen del municipi veí.