.

Pavelló del Sagrat Cor buit, només amb la presència del TGN Bàsquet, la parella arbitral i els membres de la taula d’anotadors.  

El partit que aquesta tarda havia de disputar el sènior femení contra l’equip del Joventut Les Corts corresponent a la cinquena jornada de Copa Catalunya femenina no s’ha jugat perquè el conjunt barceloní ha decidit no viatjar a Tarragona en vista a la previsió meteorològica que advertia de fortes pluges en tot el territori català.

El Joventut Les Corts ha trucat al TGN Bàsquet per comunicar la seva decisió i, així i tot, l’equip que entrena Juan Carlos Arjona ha fet acte de presència al pavelló del Sagrat Cor, com era la seva obligació. Els àrbitres han certificat la incompareixença de l’equip barceloní i ara haurà de ser el Comitè de Competició de la Federació Catalana de Bàsquet qui ha de decidir què passarà amb aquest partit.

Els dos equips arribaven a aquesta jornada amb el mateix balanç de victòries i derrotes (1-3) i, per tant, era un matx important per començar a escalar posicions a la taula classificatòria.