TOTS 21

Imatge del dispositiu dels Mossos. Foto: Mossos

El dispositiu per localitzar el windsurfista de 54 anys que va desaparèixer diumenge a Cambrils (Baix Camp) s’ha suspès aquest dimecres a la tarda després de quatre dies de recerca, segons han confirmat a l’ACN fonts de Salvament Marítim. Tot i això, l’ens fa arribar avisos als navegants perquè extremin la vigilància a la zona i puguin detectar algun indici del desaparegut. També s’aprofitaran alguns exercicis pràctics que s’han de fer a la zona per intentar trobar noves pistes. L’home va sortir al mar diumenge, cap a dos quarts d’onze del matí, des de la zona de Vilafortuny, on bufava fort vent de mestral. La seva parella va avisar els serveis d’emergències al voltant de les cinc de la tarda perquè encara no havia tornat.

Dimecres les tasques es concentraven, principalment, en una zona marítima a més de 20 milles al sud i sud-est de la costa. Salvament Marítim ha mantingut durant quatre dies en aquesta àrea l’embarcació Salvamar Fomalhaut i l’helicòpter Helimer 221.

En les tasques també ha participat la patrullera Río Martín de la Guàrdia Civil i l’helicòpter de Mossos, així com la Creu Roja i patrulles de mossos i policies locals des de terra.

ACN