.

.

TOTS 21

Stromboli Jazz Band

El grup musical del Camp de Tarragona, Stromboli Jazz Band, oferirà durant els diversos dies que ocupa la campanya de Nadal Tarragonina, actuacions musicals per tal d’amenitzar les compres nadalenques i generar un esperit més alegre i festiu. Durant els dies 6, 8, 13, 20, 21 i 23 de desembre estaran oferint el seu repertori per les diferents plantes de “El Corte Inglés” de Tarragona, entre les 17h i les 20h

Per altra banda la versió reduïda de la formació, Stromboli Jazz Duet (Raül Cid – piano i veu, Sergi Cabrera – Bateria), dins de les activitats oferides pel Centre Comercial “La Via T de Tarragona”, actuarà el divendres 19 de desembre al Carrer Sant Agustí, cantonada amb la Rambla Nova de les 19:30h a les 21h i el 22 de desembre a la Rambla Nova cantonada amb Carrer Canyelles de les 19h a les 20:30h.

Stromboli Jazz Band és un grup de jazz popular i altres músiques integrat per músics professionals del Camp de Tarragona, que tenen una àmplia formació i experiència en aquest àmbit. Està format pel Raül Cid, al trombó i a la veu, Josué García, a la trompeta, Ton Solé, al banjo i ukelele; Ismael Carles, a la tuba; i Sergi Cabrera a la bateria.

Des de la seva presentació, al febrer de 2012, han realitzat més 140 d’actuacions amb molt bona resposta de públic i dels mitjans. Han participat, entre d’altres, al Festival Jazz a l’Estudi, al Festival Creart al V Festival Internacional de Blues i al Festival Internacional de Dixieland de Tarragona, al Festival Cava Jazz de Guardiola de Font Rubí, al Cicle Altafujazz d’Altafulla, al IV Cicle de Jazz de Cambrils, al Cicle de Música als Castells de Catalunya, Nit als Museus, i al 47é Festival de Jazz (Heinekenjazzaldia) de Sant Sebastián.