.

.

TOTS 21

El conseller de Territori de Tarragona, Xavier Puig -al centre-, amb els responsables d’Spin Xavier Puigví i Filippo Brunelleschi. Imatge de la presentació de la implantació de la companyia a la ciutat el passat 15 de març. Foto: ACN

Els usuaris de Google Maps, que utilitzen l’aplicació per a moure’s de forma més eficient i planejar les seves rutes de manera fiable, ara ja poden veure els patinets i les bicicletes de Spin quan consultin les opcions de ruta per als seus trajectes. Aquesta integració s’ha fet en 84 ciutats, campus universitaris i petites localitats dels Estats Units, el Canadà, Alemanya i Espanya, entre elles Tarragona. La companyia filial de Ford està present a la ciutat des de mitjans de març.

Els usuaris de Google Maps ja poden veure en temps real l’oferta disponible de vehicles de Spin, així com també el temps que es necessita fins a arribar a aquest vehicle, el nivell de bateria que disposa cada patinet o bicicleta, i també el temps estimat d’arribada a destinació amb aquests vehicles. Una vegada l’usuari tria un patinet o bicicleta elèctrica, és dirigit a l’app de Spin per a pagar el trajecte, desbloquejar el vehicle i iniciar el seu viatge. A Espanya, la integració mostrarà els patinets elèctrics en una primera fase, a Madrid primer i en unes setmanes a Tarragona, i la bicicleta elèctrica de Spin, la S-300, s’inclourà en la integració una vegada la companyia iniciï la seva activitat amb aquest nou vehicle, que preveu incorporar a partir de finals de setembre.

Filippo Brunelleschi, Country Manager de Spin a Espanya, destaca que a l’Etat “aquest tipus d’integracions són clau, ja que són la manera de democratitzar l’ús dels VMP. En concret, la integració amb Google Maps era una de les nostres prioritats, ja que la seva penetració en la població és massiva. A més d’anar de la mà dels Ajuntaments, d’oferir diferents vehicles per a arribar a tots els targets, de treballar per a millorar la tecnologia dels mateixos i promoure un bon ús i iniciatives que ajudin a aprendre a conduir aquests vehicles, en el nostre objectiu de millorar la mobilitat a les ciutats, posar-li les coses fàcil a l’usuari és un dels motius pels quals treballem, i clarament, Google Maps ho fa”.

Per a consultar la llista de les 84 ciutats, petites localitats i campus universitaris on aquesta integració de Spin en Google Maps està activa per als usuaris es pot consultar aquesta llista.

Redacció