.

Amb aquestes noves instal·lacions, Sorigué vol enfortir la relació amb els seus clients i obrir la porta a nous projectes.

El grup empresarial, referent en els serveis urbans i industrials, la construcció, i l’enginyeria i tecnologia de l’aigua, inaugura les seves noves instal·lacions de més de 2.000 metres quadrats construïts, en el districte de Vicálvaro, Madrid.

Sorigué aposta per ampliar la seva xifra de negoci actual a les zones centre i sud en els propers tres anys, a través d’un creixement responsable impulsat des dels seus tres eixos estratègics: el talent, el coneixement i el retorn.

Amb aquestes noves instal·lacions, Sorigué vol enfortir la relació amb els seus clients i obrir la porta a nous projectes, especialment a través de les seves àrees de negoci de serveis urbans, construcció i medi ambient.

En el mateix acte inaugural s’ha posat en marxa un cicle de conferències impulsat per la Fundació Sorigué sota el títol “Valor Compartido”, que reuneix professionals de diferents camps entorn dels reptes presents i futurs de les ciutats, i que compleix amb la vocació de compartir coneixement de la fundació.

La primera taula de debat ha portat per títol “De la ciudad inteligente a la ciudad sensitiva”, i ha comptat amb la visió del govern municipal de Madrid, el coneixement aportat per les tecnologies de la informació i el punt de vista de l’arquitectura, com vectors per articular respostes a les necessitats i aspiracions de la ciutadania.