.

.

TOTS 21

Jordi Solé i Enric Grangel

Jordi Solé i Enric Grangel

Enric Grangel, a petició pròpia, deixa el càrrec de portaveu del Grup Municipal del PSC i serà substituït per en Jordi Solé, actual candidat a l’Alcaldia de Torredembarra. Grangel va donar compte a la Comissió Executiva (CE) de la seva intenció de deixar el càrrec en la darrera reunió, al·legant donar pas al nou Candidat per “ ser el més normal en aquestes ocasions”. Malgrat que la CE no tenia intenció de realitzar aquesta substitució i vist els arguments d’Enric Grangel es va acceptar la seva opció.

La CE del PSC de Torredembarra ha tramès, en un comunicat, el seu suport a la tasca realitzada com a portaveu i vol felicitar a Grangel pel “seu bon treball i esforç en transmetre a la ciutadania en general les posicions del partit en temes que afecten a Torredembarra. Volem lloar la seva coherència  i tot el que ha fet i, esperem, farà pel nostre poble i pel partit”.

Paral·lelament, el comunicat també expressa el ple suport a Jordi Solé perquè «estem segurs que continuarà el treball de l’Enric Grangel tan bé com ho va fer ell durant els darrers anys», ha declarat Valeriano Pino, Secretari d’Organització del PSC.

Per Solé «serà difícil fer-ho millor que l’Enric, i naturalment estic segur que podré comptar amb ell per tirar endavant un projecte  que ens uneix a tots els socialistes torrencs. Lamento molt la seva decisió”.