TOTS 21

Del 12 al 31 de maig s’obre el període d’inscripcions per participar del Campus d’Estiu 2021 a Constantí. Es tracta d’una de les principals novetats que s’han afegit aquest any al Pla Educatiu d’Entorn al municipi, per tal de desenvolupar accions educatives més enllà de l’horari lectiu i durant l’estiu.

El Campus d’Estiu es farà a l’escola Mossèn Ramon Bergadà del 5 al 23 de juliol, en horari de 9 a 13 hores. S’hi realitzaran activitat diversificades com robòtica, reforç escolar, jocs de taula, anglès, jocs d’aigua, música, ciència màgica. Els destinataris d’aquest Campus d’Estiu són els alumnes de cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior (de 1r a 6è) escolaritzats a Constantí. Les places són limitades (20 alumnes per cada cicle).

Per realitzar les inscripcions cal adreçar-se a Serveis Socials (carrer sant Pere 49) amb cita prèvia: 977 524036. El preu d’inscripció és de  5 euros setmana. Les places es confirmaran una vegada efectuada la inscripció i pagament.

L’Ajuntament de Constantí ha rebut aquest any una assignació econòmica de 28.883 €uros addicionals del Departament d’Educació per a desenvolupar projectes dintre del Pla Educatiu d’Entorn del curs 2020-2021. Al llarg del curs s’han desenvolupat accions com tallers de robòtica, bàsquet o teatre, i s’han doblat les hores del projecte d’estudi assistit. Amb aquesta addenda, durant el mes de juliol s’organitzarà per primera vegada aquest Campus d’Estiu.

Redacció