.

.

TOTS 21

La regidoria d’Acció Social i Gent Gran ofereix un ampli ventall d’activitats que van des de l’aquagym fins a la gimnàstica de manteniment i suau i els itineraris saludables

La regidoria d’Acció Social i Gent Gran ofereix un ampli ventall d’activitats que van des de l’aquagym fins a la gimnàstica de manteniment i suau i els itineraris saludables

La regidoria d’Acció Social i Gent Gran de l’Ajuntament d’Altafulla ha obert el període d’inscripcions de les activitats d’estiu per a la gent gran del municipi. S’ofereix un ampli ventall d’activitats que van des de l’aquagym fins a la gimnàstica de manteniment i suau i els itineraris saludables amb la finalitat de fomentar el benestar psicofísic de la gent gran, que siguin majors de 65 anys i estiguin empadronades i/o  estiuegin al municipi.

Totes aquestes activitats serveixen perquè les persones grans se sentin millor, amb més energia, aprenguin a relaxar-se, a reduir l’estrès i a dormir millor, i a més a més, contribueix a potenciar les relacions socials. Quant a les activitats de gimnàstica, s’ofereix la gimnàstica de manteniment, dilluns i dimecres 8.30-9.30 i 9.30-10.30h; gimnàstica suau a la platja, dimarts 8.30-10.30h; itineraris saludables, dijous 8.30-10.30h que es duran a terme a la pineda del Parc de Voramar durant els mesos de juliol i agost.

Quant a l’aquagym, es realitzarà tots els divendres a la Piscina Municipal amb sessions de 60 minuts, d’11 a 13h. Es tracta d’una pràctica d’exercicis aeròbics en el medi aquàtic, que millora la condició cardiorespiratòria, el treball de la força i la resistència muscular, la flexibilitat i el treball de la coordinació motriu global, el ritme i l’agilitat. Les places estan limitades, i per inscriure’s cal posar-se en contacte amb l’Ajuntament d’Altafulla, al telèfon 977650008 o al correu electrònic mriambau@altafulla.altanet.org.