.

.

TOTS 21

Aquest dilluns s’ha obert el termini per presentar novament la documentació del 2on torn de contractació dels Plans d’Ocupació 2016 – 2017 de l’Ajuntament de Constantí. Aquest termini finalitzarà el proper dia 31 de gener.

Aquest programa se centra en la contractació temporal de persones que es troben en situació d’atur amb l’objecte de facilitar la millora de les seves condicions personals i laborals. Novament, aquest pla incorpora un curs per aconseguir la Tarja Professional de la Construcció (TPC) de 32h que es farà dintre de les hores de treball.

Els llocs de treball vindran assignats per l’Ajuntament i estaran relacionats amb el manteniment i conservació d’equipaments i espais públics i de les zones verdes del municipi, treballs de manteniment de la via pública i altres treballs de conservació i reparació de mobiliari urbà i d’instal·lacions i edificis municipals.

Es preveu la contractació de 15 persones que entraran a formar part de la brigada municipal, i que iniciaran el seu contracte a partir de l’1 d’abril. Tots els tràmits es podran realitzar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Constantí en horari d’oficina. Les bases i La instància per a la inscripció es poden consultar a: http://www.constanti.cat/plans-docupacio-2016-17