.

.

TOTS 21

Imatge d'arxiu del casc antic de cambrils.

Imatge d’arxiu del casc antic de Cambrils.

El curs ‘ Ferrocarril, turisme i sostenibilitat: una perspectiva des de la Costa Daurada’, mostrarà la relació entre transport i turisme al municipi. La jornada, que tindrà lloc el proper 18 de juny al Centre Cultural de Cambrils, aproparà el debat de les infraestructures ferroviàries de present i de futur i el repte d’afrontar una mobilitat més sostenible en una destinació turística com és la Costa Daurada.

El Museu d’Història de Cambrils en col·laboració amb la Facultat de Turisme i Geografia, a través de l’Antena del Coneixement de la URV al municipi, organitza aquest curs a la Universitat d’Estiu a Cambrils.

El curs s’iniciarà a les 16 hores al Centre Cultural amb la presentació de la jornada, es celebraran ponències com “Corredor ferroviari del Mediterrani: una visió de conjunt i les seves implicacions per les comarques de Tarragona”, “L’arribada de l’alta velocitat ferroviària a Alacant: quines implicacions té per al turisme?” o “Infraestructures ferroviàries al Camp de Tarragona: situació actual i reptes de futur”. Les xerrades estaran a càrrec de professionals com Josep Vicent Boira, professor del Departament de Geografia de la Universitat de València; Gemma Aguilera, periodista i autora de “La gran bacanal”; Armando Ortuño, professor del Departament d’Edificació i Urbanisme de la Universitat d’Alacant; o Jordi Cáceres, membre del gabinet d’estudis de la Cambra de Comerç de Tarragona.