.

Espectacular victòria de l’Ibersol CBT que manté la ratxa (ara 6 seguides) i també aconsegueix l’average en cas d’empat. Una victòria molt treballada, molt patida que s’ha cuinat des de la paciència i el bon treball en defensa que han fet que el Barça B no estigués còmode en cap moment de partit. Alex Doche que no havia tingut el seu dia, ha aconseguit amb dos triples al final de partit donar un cop de moral a l’equip per acabar enduent-se’l. Els més valorats van ser Ousmane Ndour amb 21 punts i 8 rebots per 25 de valoració i amb 14 punts i 3 rebots per 17 de valoració.

Els blaus s’han desfet del Barça B a domicili. Foto: Cedida

La primera en joc la feia Adrià Duch, abans David havia aprofitat un tir lliure. Ousmane Ndour començava a fer de les seves, tanca l’anella blava amb un tap i aconseguia un 2+1 (0-6). El parcial encara era obert ara, amb una altra cistella d’Ousmane que obligava Roger Grimau a demanar temps mort. La sortida del temps mort no va ser la desitjada pels locals que tornaven a perdre la pilota, i els tarragonins tornaven a anotar (0-10), es tornava a recuperar la pilota i Kristian esmaixava al contraatac (0-12). Un triple local trencava el parcial, però Kristian el contestava també (3-15). Els jugadors locals no trobaven la seva identitat de joc i els de Berni amb molta energia i tranquilitat dominaven aquest primer quart, en els compassos inicials. Els locals entraven de ple al partit amb un parcial de tornada de 9-1 i Berni demanava temps mort (12-16). En la sortida, Duch feia el seu primer triple del partit. A les acaballes el partit s’ajustava, i Güixens des dels tirs lliures deixava un marcador de 20 a 23.

El segon quart començava amb una cistella de Buscail i un triple local per ajustar encara més el marcador. Els locals igualaven el marcador després d’un triple (29-29). En aquest segon quart les defenses i errors guanyaven als atacs, no es trobava fluïdesa de cara a cistella. Un triple de Duch quan restava un minut i mig tornava a posar per davant als visitants, però els locals el contestaven, Marc Buscail anotava al pal baix (36-35). El descans arribava amb un triple de David que deixava un marcador de 39 a 38.

En la sortida del descans, Ousmane inaugurava el marcador al contraatac, les imprecisions es mantenien i costava molt fer cistella. Ousmane hi tornava, ara des del triple (39-43). I un altre cop Ousmane, un parcial de 0-7 de sortida. Ho trencava el Barça després dels tirs lliures (43-45). Igualava el partit l’equip local després d’una decisió molt polèmica arbitral, després, però, anotava Buscail (46-48). Es recuperava la pilota i Kristian Mendes finalitzava un contraatac amb un alley-hoop servit per David Fernández. Dues cistelles fàcils dels locals ajustaven encara més el marcador quan restaven dos minuts per tancar el tercer quart. Finalitzava el tercer quart amb un marcador de 51 a 55.

L’últim quart començava amb imprecisions, costava anotar. Els locals des del triple empataven el marcador quan restaven sis minuts de partit. Encertava David de tres quan tot just arribàvem a l’equador de l’últim quart, Roger Grimau demanava temps mort (58-63). El partit encara era obert, dues accions consecutives locals obligaven Berni a demanar temps mort (62-65).

Una altra cistella ajustava el partit a un punt, tocava patir, però Doche sembla que no hi estava disposat i encertava de tres (64-68), en la posterior acció es recuperaria la pilota. Espectacular Doche amb un altre triple que posava el 64-71 en el marcador quan restaven dos minuts de partit. Demanava temps mort Roger Grimau i restaven dos minuts de partit. Ousmane anotava (66-73), restaven 27,6 segons de partit, temps mort local. Kristian Mendes anotava els dos tirs lliures i semblava sentenciar el partit quan restaven 25 segons (66-75), es recuperava la pilota i Adrià Duch sentenciava el partit aprofitant els dos tirs lliures. Finalitzava el partit amb un marcador de 68-77.