TOTS 21

pobla5

El municipi de La Selva del Camp, seu d’esgrima als Jocs Mediterranis Tarragona 2017, acull aquest dijous la sisena jornada de formació per a responsables de municipis seu de Tarragona 2017. Aquestes sessions periòdiques es van iniciar el passat mes de gener a Altafulla i tenen per objectiu dotar el territori de tècnics esportius amb més àmplies eines i experiències que puguin aplicar més enllà de la cita de l’any 2017. La sessió de dijous al matí a La Selva del Camp tindrà lloc al Castell del Paborde (Pl. de les Pletes, s/n) a partir de les 10 del matí.

Aquestes sessions s’emmarquen dins el programa de formació dels responsables seu i pretenen també apropar la formació a altres departaments dels ajuntaments dels Jocs. La jornada de demà a La Selva del Camp estarà centrada en conceptes de lideratge, direcció i treball en equip i comptarà amb la intervenció de Xesco Espar, ex-entrenador del FC Barcelona d’handbol i especialista en planificació esportiva, coaching esportiu, control emocional i motivació.

Aquest Pla Formatiu per a responsables de seu treballa en el marc del llegat dels Jocs i consta de dues línies bàsiques: la vessant que afecta directament l’organització genèrica dels Jocs Mediterranis i la vessant que pretén donar eines i habilitats adients per fer una bona gestió durant la competició esportiva del 2017. Amb l’objectiu de fer partícip als diferents municipis seu dels Jocs, ja s’han dut sessions formatives per a responsables de seus a Altafulla, Calafell, Constantí, El Morell i La Pobla de Mafumet.