.

Presentació de les curses populars

Presentació de les curses populars

El proper mes de novembre arrenca de nou el circuit ADESLAS HALF MARATHON SERIES by TUNA RACE BALFEGO, una autèntica revolució per als enamorats del món del running que preveu reunir a més de 9.000 esportistes. El circuit, en la seva tercera temporada, oferirà sis cites a triar: el Vendrell, Tarragona, Salou, Tortosa, Cambrils i l’Ametlla de Mar.

Tarragona, una mitja marató amb una experiència consolidada de més de 20 anys, ha estat l’última de les seus que s’ha sumat a aquest circuit el que sens dubte aportarà un major atractiu per a tots els participants.

Els organitzadors han volgut ressaltar la importància dels “pacemakers”, corredors guia que marcaran el ritme adequat perquè altres corredors puguin complir el temps desitjat, que probablement sols no aconseguirien. El circuit comptarà amb “pacemakers” d’1:24h, 1:30, 1:40, 1:50 i 2h. Seran fàcilment identificables per la resta de corredors perquè portaran col·locades en l’esquena unes banderes amb el temps de carrera per arribar a meta.

Una de les característiques més destacables del circuit, serà l’oportunitat de triar diferents recorreguts, que oferiran l’opció d’optar entre 10k o 21k. D’aquesta forma, el corredor popular tindrà l’oportunitat de debutar en la seva primera prova de mitja marató i els esportistes consagrats l’oportunitat de batre les seves millors marques.

El tret de sortida serà al Vendrell, la seva primera seu, el proper dia 2 de novembre, amb un nou circuit al costat del mar, sent la seva totalitat a la zona marítima de Comarruga. D’aquesta manera el circuit es converteix en més atractiu, més pla i molt més ràpid.

Una altra de les novetats serà la finalització del circuit en l’Ametlla de Mar en un nou format de dissabte tarda/nit, en la qual es premiarà als fidels del circuit. Una carrera diferent i amb places limitades en la qual durant les primeres 24h tindran preferència els atletes que hagin participat en qualsevol de les seus. I en la qual a més de participar en la gran final del circuit s’obsequiarà amb un sopar als participants.