.

.

TOTS 21

Edgar Hersnández no seguirà en el club. Foto: Nàstic

El Gimnàstic de Tarragona informa que aquest dijous 30 de juny, ha finalitzat oficialment la temporada 2021-2022. Un total de tretze jugadors del primer equip acaben la seva relació contractual amb l’entitat grana, quedant lliures de qualsevol dret i obligació amb el club.

D’aquests, quatre tenen opcions de continuar després que el Nàstic els hagi presentat l’oferta formal de renovació. Es tracta del capità Joan Oriol, el porter Manu García i els defenses Alex Quintanilla i Marc Trilles.

Per la seva part, sis jugadors no continuaran defensant la samarreta grana la campanya 2022-2023 després d’expirar els seus contractes. Es tracta de Gonzi, Javier Ribelles, Fran Carbia, Aythami Artiles, Edgar Hernández i Karim L’Koucha. Mentre que Juan Becerra, Dani Romera i Jannick Buyla finalitzen la cessió de drets i tornen als seus respectius clubs: RCD Espanyol, SD Ponferradina i Real Zaragoza.

D’altra banda, cinc jugadors tornen a Tarragona per defensar els interessos del primer equip la propera temporada a Primera RFEF. Es tracta d’Andrei Lupu, Cheikh Kane, Oscar Sanz, Pedro Martín i Pol Ballesteros. Tots ells finalitzen les cessions als respectius clubs i s’uniran a la disciplina grana el proper 18 de juliol, data d’inici de la pretemporada.

El Gimnàstic de Tarragona agraeix a tots els jugadors la tasca desenvolupada professionalment durant aquest curs esportiu 2021-2022 i els hi desitja la millor de les sorts en el seu futur més immediat, tant a nivell personal com professional.