.

.

TOTS 21

L’alcalde Pau Ricomà i un parell de nens han instal·lat una banderola a l’Ajuntament de Tarragona per tal de commemorar el Dia Escolar de la No-violència i la Pau, que se celebra avui 29 de gener. En motiu d’aquesta diada, a les 11 del matí es durà a terme una trobada virtual sota el títol “Repensem el món. Avui és més necessari que mai” i s’hi podrà accedir a través d’aquest enllaç: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_fe30bDKYRzWO74khg6QKjg 

L’acte comptarà, amb la presencia i salutació de l’alcalde de Tarragona Sr. Pau Ricomà, del conseller d’Ensenyament, Manel Castaño i de la responsable d’Educació d’Oxfam Intermón, Begoña Carmona. A més hi participaran diferents centres educatius de la ciutat com  el Col·legi La Salle Torreforta, l’Escola Pau Delclòs, l’Escola de Pràctiques, l’Escola d’Educació Especial Estela, Col·legi Públic d’Educació Especial Sant Rafael de la Diputació de Tarragona, l’Escola Solc, l’Institut Pons d’Icart i l’Escola Municipal de Música de Tarragona. 

El programa del Dia Escolar de la No-violència i la Pau també desenvolupa experiències i activitats en xarxa i amb l’entorn dels centres participants. S’ha dut a terme el projecte “Cartes amb somriures” que ha consistit amb l’enviament de cartes a residències de gent gran de l’entorn amb l’objectiu d’empatitzar i millorar el coneixement d’aquest col·lectiu, compartint moments i sentiments. Finalment també es va impartir el un curs de formació del professorat, “Desenvolupament sostenible i crisi climàtica”, amb la col·laboració de l’ICE de l’URV i impulsat pel Grup de Tarragona de la Xarxa d’educadors i educadores per a una ciutadania global d’Oxfam-Intermón.

Redacció