.

.

TOTS 21

El mòdul és de 45 metres quadrats, i consta de dos punts per a les proves PCR i una consulta per a pacients respiratoris. Foto: Salut

Salut està instal·lant els mòduls de suport per a l’activitat COVID dels centres d’atenció primària d’Alcover i de la Selva del Camp. El mòduls entraran en funcionament a partir de la setmana vinent.

Els mòdul instal·lats al CAP d’Alcover i CAP la Selva del Camp, són de 45 metres quadrats, i consten de dos punts per a les proves PCR i una consulta per a pacients respiratoris.

La voluntat és traslladar a aquests espais annexos l’activitat relacionada amb el coronavirus –proves PCR, tests ràpids, identificació de contactes, exploracions, etc.– per garantir els dobles circuits.

Als mòduls, s’hi podrà fer l’atenció a persones amb problemes respiratoris i símptomes de la COVID-19. Sobretot estan pensats per als CAP que ara tenen dificultats d’espai per mantenir un circuit separat entre l’atenció dels pacients amb sospita de COVID-19 i els que hi van per altres motius. El desplegament d’aquestes estructures es farà en espais propers als centres i seran gestionats pels mateixos equips d’atenció primària (EAP), que seran els que en decidiran l’ús concret.

A la Regió Sanitària Camp de Tarragona està prevista la instal·lació d’un total 16 mòduls de suport que s’ubicaran al CAP de Constantí, CAP Doctor Sarró de Valls; al CAP La Selva del Camp; al CAP Les Borges del Camp; al CAP Llibertat de Reus; al CAP Montblanc; al CAP Mont-roig; al CAP Muralles; al CAP Pla Santa Maria; al CAP Reus 1-Reus 2; al CAP Sant Pere i Sant Pau de Tarragona; al CAP Sant Salvador; al CAP Tàrraco; al CAP Vandellòs-Hospitalet; al CAP Alcover i al CAP Bonavista.

Redacció