.

.

TOTS 21

L’Associació d’Afectats de Fibromiàlgia de l’Hospitalet de l’Infant, ASHOFI, ha posat en marxa la campanya “Taps i Material d’Escriptura Solidari”, amb el suport de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i de la Regidoria de Medi Ambient.

L’objectiu d’aquesta campanya és recordar i conscienciar la població de la importància de reciclar i incentivar-la a fer-ho, donant una segona vida útil als taps i material d’escriptura, i i participant en iniciatives solidàries que permeten ajudar aquells que ho necessiten.

Les entitats beneficiàries d’aquesta campanya són l’Associació Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre i la Fundació Noelia de Tarragona.

L’Associació Jeroni de Moragas, és un associació dedicada a crear els serveis necessaris per a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament, ja siguin terapèutics, educatius, laborals o residencials.

La recollida de material d’escriptura gastat i tots els taps i tapes que no compleixin amb els requisits demanats per l’associació Jeroni de Moragas seran destinats a la Fundació Noelia, que té com a objectiu recaptar fons per avançar en la investigació i trobar la cura per a tots aquells nens que pateixen Distròfia Muscular Congènita per Dèficit de Col·lagen VI.