.

.

TOTS 21

Foto del Sincro Valfago

Foto del Sincro Valfago

Sincro Valfago Salou participar amb un total de sis grups al Campionat de Catalunya de categoria Benjamins i Escola el passat dissabte dia 13 de juny 2015 a les piscines Monjuïc de Barcelona

La jornada del matí va començar amb les més petites del club, a nivell I les més petitones del club amb un total de sis nadadores es van col·locar en novena posició, un grup molt jove que s’ha introduït aquest any en el nivell de competició. A nivell II i just a les portes del pòdium un total de sis nadadores es van col·locar en quarta posició. En el nivell III van participar un total de cinc nadadores, on es van col·locar en desena posició.

Amb nivell II i segona de Catalunya, en lliga de figures, es va col·locar Nera Royo, en segona posició d’un total de sis nadadores, i sisena posició per la nena Andrea Vigo Muñoz, d’un total de 150 nenes.

A la tarda van competir amb el nivell d’iniciació del grup d’escola de Cambrils, on van participar en la categoria escoles B, quedant en novena posició. Cal destacar que aquestes nenes només entrenen un dia a la setmana i van realitzar una rutina molt treballada.

En el nivell escoles C hi van participar dos grups; el grup A va quedar en la 12 posició i les més grans del club, el grup B, van classificar-se en tercera posició. Sincro Valfago Salou segueix treballant pel II Open de natació sincronitzada a la ciutat de Salou el pròxim dia 12 de juliol.