TOTS 21

Aquestes són algunes de les novetats de Silva Editorial per aquest Sant Jordi.

Aquestes són algunes de les novetats de Silva Editorial per aquest Sant Jordi.

Silva Editorial presenta 12 novetats aquest Sant Jordi, mantenint el nivell de publicacions de l’any passat. Són llibres amb un llarg procés d’escriptura i disseny, que ha culminat aquests darrers mesos. Són llibres de temàtica diversa. Els autors i les autores són sobretot de diverses ciutats i viles del Camp de Tarragona. També n’hi ha autors de fora: és el cas dels novel·listes Llàtzer Carles, de Sant Carles de la Ràpita, i Andrés Ortiz Moyano, de Sevilla. En tots els casos, es presenten en diferents actes públics de la geografia espanyola, i en algun cas a fora, com és un llibre sobre els camps de refugiats francesos de Pietat Roig.

Dins del gènere poesia, Silva publica: Retrobaments de Joan Giné Masdeu, Converses amb ningú de Montse Farrés i Versos con lengua d’Óscar Molero. De novel·la: La espada y la inocencia de Llàtzer Carles, Adalides del Este de Andrés Ortiz i Por el bien de los niños de Josefa Cerrato. De narrativa: Ladridos de plata de Ferran Gerhard i Cuarto Menguante de Jaume Palau. De periodisme: Josep Fèlix Ballesteros. Home, ciutadà, polític de Carles Gosálbez i El dit a l’ull de Jaume Borràs. D’història: Vila-rodona a l’època moderna de Josep Maria Comas i El Manuscrit d’Argelès de Pietat Roig.

Silva Editorial és la marca creada per l’empresa Nou Silva Equips per a productes bibliogràfics i audiovisuals. Té una forta component cultural, bilingüe (castellà i català) i de proximitat als creadors i al públic.

Manuel Rivera, director de Silva Editorial, subratlla que «estem satisfets del treball, un treball col·lectiu, i continuarem apostant pel llibre com a extensió del coneixement i alhora un objecte d’art perdurable». «Malgrat la crisi, resistim», afegeix.