.

L'alcalde, signant el conveni per fer les obres

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha signat avui el conveni amb Òscar Amaro, representant de l’empresa que serà l’encarregada de realitzar les obres de l’enllumenat públic de la mitjana del Vial del Cavet, en el tram comprès entre la rotonda de la carretera C-14 i la rotonda del camí dels castellots de Salou.

L’àmbit de la nova instal·lació correspon a la mitjana del Vial de Cavet en el tram comprès entre la rotonda de la Ctra. C-14 (Autovia de Reus) i la rotonda del Camí dels Castellots, dins del terme municipal de Salou.

El nombre de columnes projectat és de 35, 18 d’elles al Sector 1 i 17 al Sector 2, que suportaran un total de 70 lluminàries. L’equip d’encesa serà de doble flux i làmpada de vapor de sodi d’alta pressió d’última generació de 150 W. Amb aquesta instal·lació, és millora notablement  aquest tram d’enllumenat públic la mitjana del vial i afavorirà la circulació i visibilitat d’aquesta zona.  La inversió en aquest projecte és de 108.343,40 euros i la empresa Electricidad Amaro és la empresa que realitzarà les obres.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat “davant les necessitats que s’estan detectant en aquella zona cada cop més transitada i amb més oferta comercial, cal donar resposta i millorar l’entorn i i traçat urbà de la nostra ciutat per donar servei als ciutadans”.