.

.

TOTS 21

Imatge del concert de Joan Reig. Foto: Cedida

Amb el record encara recent del Nadal i la visita dels Reis Mags, els habitants de La Pobla es preparen ja per gaudir plenament de la Festa Major d’hivern, la qual aquest passat cap de setmana ja va viure un primer acte previ: el concert de Joan Reig que, acompanyat per la seva banda, va presentar el seu nou disc davant del nombrós públic que va omplir el Casal Cultural.

El mateix espai acollirà, aquest proper dissabte, un dels plats forts de la Festa Major, com és la representació del monòleg còmic “Shirley Valentine”, amb Mercè Arànega a l’escenari. Serà a partir de les 19h, si bé l’activitat festiva a La Pobla començarà unes hores abans. Al matí, tindrà lloc el primer
Trofeu Mare de Déu del Lledó de patinatge, al Pavelló municipal.

Ja a la nit, el Correfoc del Lledó acabarà d’endinsar els pobletans en l’ambient festiu, a través d’una cita capitanejada pel Ball de diables els 7 Pecats Capitals i que, també, comptarà amb la participació d’altres colles de diables convidades per a l’ocasió.

El Parc d’inflables i circuit de motor

Així s’arribarà a un diumenge que es presenta amb alguns dels actes més destacats i esperats d’aquesta Festa Major d’hivern. En primer lloc, els infants i joves tindran l’oportunitat de divertir-se de valent al Parc d’inflables i circuit de motor, que obrirà portes en sessió de matí i de tarda al Parc de les Pobles. A més i al punt del migdia, el Pavelló vibrarà amb l’actuació de Los Xatus i Estopatito, els nous projectes musicals dels germans rumbers de Vergüenza Ajena. L’acte s’emmarca en una nova edició del Vermut solidari, que té un preu d’entrada de 5€ i que destinarà tota la seva recaptació a col·laborar amb l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral – la Muntanyeta.

Durant les festes tindrà lloc la vuitena edició del festival de màgia Abraca… Pobla! Foto: Cedida

El protagonisme festiu es traslladarà després al Casal Cultural on, a les 19 hores, hi tindrà lloc la vuitena edició del festival de màgia Abraca… Pobla!. la gala de màgia internacional inclourà l’actuació de Pep Bou, Pilou, Luis Pardo, Brando i Silvana, i Melanie, en un espectacle per a tots els públics que permetrà als assistents gaudir d’un fantàstic viatge per totes les especialitats de la il·lusió, per demostrar que amb la màgia podem somiar desperts. Artistes de França, Argentina i Catalunya, molts d’ells coneguts per les seves aparicions televisives, faran creure en la màgia a tothom.

Més enllà d’aquest cap de setmana, la Festa Major d’hivern de La Pobla de Mafumet -que enguany coincideix a més amb la celebració de les Festes Decennals en honor de la Mare de Déu del Lledótambé comptarà amb propostes de caire familiar com la tradicional visita al monòlit del Lledó i
l’espectacle “Tinc un paper!”, amb Marc Parrot i Eva Armisén, ambdós actes el 25 de gener; la primera edició de la Fira del Vi, el 26 de gener; els concerts de l’Escolania de Montserrat (31 de gener) i Manel (1 de febrer); la Solemne Processó en honor de la Mare de Déu del Lledó (2 de febrer); la Trobada de bestiari (8 de febrer) i moltes altres propostes, que conviuran amb la litúrgia associada a les Festes Decennals. Aquestes comptaran, del 25 de gener a l’1 de febrer, amb la Novena, així com també amb la Solemne Missa del 2 de febrer.

Venda d’entrades

D’altra banda, l’Ajuntament ha posat avui a la venda, per al públic general i per només 3 euros, les entrades per a l’espectacle “Shirley Valentine”, després que durant la setmana passada els habitants empadronats a La Pobla van poder adquirir-ne en primícia.

Així mateix, del 20 al 27 de gener, els empadronats podran comprar les seves localitats per las concerts de l’Escolania de Montserrat i de Manel, mentre que el públic general podrà fer-ho del 28 al 30 de gener. En ambdós casos, les entrades tenen un preu de 5 euros. El programa d’actes complet està disponible al lloc web municipal, així com als perfils de La Pobla a les xarxes socials i a l’App femPobla.