.

.

TOTS 21

Sergio del Camo, enganxant cartells electorals aquesta tarda

“El 28-A tenim una oportunitat per a acabar amb el llast del Procés”. Així ho ha manifestat el candidat de Ciutadans (Cs) per Tarragona a les eleccions generals del 28-A, Sergio del Campo, durant una pegada de cartells amb altres membres de la llista, afiliats i simpatitzants a la rambla de Tarragona. I ha detallat que “els efectes del Procés estan frenant l’economia catalana i així ens ho han fet saber veïns, empresaris i comerciants en les diferents visites que Ciutadans està organitzant al Baix Camp, el Tarragonès i Terres de l’Ebre”.

En declaracions als mitjans de comunicació, Del Campo ha explicat que des de la formació taronja està combinant actes polítics amb reunions sectorials per a “conèixer de primera mà dels problemes del territori i poder trslladar-los a Madrid”. I ha assegurat que “els ciutadans són conscients que es produirà un canvi pel que Ciutadans ha anat advertint amb dades al llarg d’aquesta legislatura”. En aquest sentit, ha apuntat que “continuarem treballant per a combatre les mentides del separatisme i parlar del que realment importa als ciutadans com pot ser el turisme, les pensions o poder obrir un negoci i mantenir-lo”.

Finalment ha anunciat que l’acte central de campanya a Tarragona comptarà amb la presència de l’actual líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, i que tindrà lloc la tarda del dijous 18 d’abril a Salou.