.

.

TOTS 21

L’equip s’allotjarà a Cambrils Park Sport Village i entrenarà a les instal·lacions del Complex Esportiu Futbol Salou

L’equip s’allotjarà a Cambrils Park Sport Village i entrenarà a les instal·lacions del Complex Esportiu Futbol Salou

Sergi Barjuan, exfutbolista professional conegut per ser jugador del primer equip del FC Barcelona i de l’Atlètic de Madrid, realitzarà un stage al Complex Esportiu Futbol Salou des del 8 al 28 de febrer. Ho farà en qualitat d’entrenador, ja que actualment és el tècnic del Zhejiang Greentown FC, equip xinès de la Primera Lliga Xinesa, la lliga de plata del país.

Tant Sergi Barjuan com la resta de l’equip gaudiran de l’estada entrenant al Complex Esportiu Futbol Salou, instal·lacions d’entrenament professional amb camps de gespa artificial, natural  híbrida, i recuperant forces al Cambrils Park Sport Village, Resort on podran descansar, gaudir d’un àpat adaptat per a esportistes al Buffet, o completant la seva rutina esportiva al Fitness & Spa del Resort.

Barjuan ha volgut exportar al país asiàtic el model de futbol que va poder treballar ell mateix durant la seva etapa al FC Barcelona. I, amb la seva aplicació, ha aconseguit que el seu equip quedés en tercera posició final a la lliga del 2018.

Stages de primera a Cambrils Park Sport Village

La temporada de stages no ha pogut començar millor per a Cambrils Park Sport Village. Després d’encetar el gener amb les Seleccions Nacionals Femenines de Futbol U17 d’Anglaterra, França i Alemanya; i amb el Bahrain Merida Pro Cycling Team, ara continuen amb ciclisme femení. Concretament, l’equip que actualment està gaudint de les instal·lacions del Resort esportiu, juntament amb el clima i les bones carreteres de la Costa Daurada, és el FDJ Nouvelle Aquitaine Futuroscope, equip ciclista femení francès de categoria UCI Women’s Team, la màxima categoria femenina de ciclisme en ruta a escala mundial. La campiona ciclista sueca Emilia Fahlin, qui forma part de l’equip, també està participant a l’stage. L’equip va arribar el passat 21 de gener i s’hi estaran fins al pròxim 31 de gener.

Un altre equip ciclista que visitarà Cambrils Park Sport Village durant el mes de febrer, també de la categoria UCI Women’s Team, és el Trek-Drops. L’equip anglès realitzarà el seu stage des del dia 11 de febrer i s’allargarà fins al dia 20; gairebé dues setmanes en què podran sortir a rodar per les diferents rutes de la zona i gaudir del Resort.

Sobre Cambrils Park Sport Village

El Cambrils Park Sport Village és el Resort dels esportistes. Acabada la temporada d’estiu, la qual es caracteritza per la gran afluència de turisme familiar,  des del setembre al maig aproximadament, Cambrils Park Resort passa a ser Cambrils Park Sport Village. És un autèntic poble que compta amb 350.000m2 d’instal·lacions amb 500 allotjaments de 4 estrelles superior, 150 aparcaments per a bicicletes i 8 camps de futbol.

El Resort, completament enfocat en els esports, ofereix serveix exclusius per a esportistes de qualsevol nivell. Són molts els equips, tant nacionals com internacionals, que ja han passat per les instal·lacions i han gaudit d’uns dies d’esport i relaxació. Destaca la presència d’equips de futbol i ciclisme. Els de futbol són majoritaris degut a la proximitat amb el CE Futbol Salou, una de les millors instal·lacions del país per a la pràctica d’aquest esport a nivell professional. En definitiva, un Resort pensat per cobrir qualsevol necessitat per tal de fer que l’estada al Cambrils Park Sport Village sigui excel·lent.