.

.

TOTS 21

Les entrades es poden adquirir amb antelació a la secretaria del Conservatori o a través del web www.auditorijosepcarreras.cat

Les entrades es poden adquirir amb antelació a la secretaria del Conservatori o a través del web www.auditorijosepcarreras.cat

( ( S E I S M I C ) ) és un septet de jazz que, acompanyat per un piano, contrabaix i bateria, aplega una secció de quatre instruments de vent de to greu; saxofón baríton, trombó, flugabone i tuba. Dins la temporada de tardor de l’Auditori Josep Carreras, s’ha programat un concert d’aquest septet que tindrà lloc el diumenge 1 de desembre a les 7 de la tarda.

Escoltant aquest grup d’estil jazzístic tot i que amb tractament simfònic, es pot gaudir d’una elaboració refinada de les veus greus oferint una disposició, mescles de timbres i textures que es mouen des de la delicadesa fins a la potència del metall.

El saxofon baríton en un paper de solista, rodejat en tot moment per la secció, pot desenvolupar tota la seva capacitat. La meitat del material musical està escrit i adaptat exclusivament per al grup pel mateix Iván Sáez, i l’altra meitat està arranjat per a aquesta formació pel compositor i director de referència Iñaki Askunze. Cal destacar la cessió especial des de Nova York per a ( ( S E I S M I C ) ) de l’arranjament d’un dels temes insígnia de GRAVITY del Sr Howard Johnson.

Aquest septet està format pel director, compositor i saxofon baríton, Iván Sáez; el trombó d’Aureli Andrés; el flugabone d’Esteve Molero; la tuba de Carles Lorente; la pianista Elisabet Raspall; el contrabaixista Jordi Mestres i la bateria i els timbals simfònics d’Eduard Cervera.

Les entrades es poden adquirir amb antelació a la secretaria del Conservatori o a través del web www.auditorijosepcarreras.cat, i des d’una hora abans de l’inici del concert al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras.