.

Un parcial d'11 a 24 favorable al Lucentum al tercer quart va acabar de sentenciar el partit. Foto:Rafa Marrasé

Un parcial d’11 a 24 favorable al Lucentum al tercer quart va acabar de sentenciar el partit. Foto:Rafa Marrasé

CBT 56 – LUCENTUM ALACAT 74

A priori la visita del Lucentum d’Alacant no era la millor medecina per un equip tocat com el CBT en les últimes jornades. El conjunt de Berni Àlvarez somia a trencar la mala dinàmica de resultats des de fa massa setmanes i segueix encallat amb les cinc victòries que li donaven un cert coixí de tranquil·litat però que comencen a quedar curtes només començar la segona volta. És veritat que el calendari a partir d’ara pot afavorir al conjunt tarragoní si sap refer-se de la mala ratxa de resultats, però toca ficar-se les piles per a poder mantenir viu aquell esperit del qual Berni Àlvarez presumia a mitjans de la primera mànega.

El CBT ha sumat la sisena derrota consecutiva al campionat després de perdre de forma contundent (56-74) davant del Lucentum d’Alacant.

Els blaus han fet un dels pitjors partits de la temporada sobretot en l’aspecte ofensiu on s’han quedat només amb 56 punts en acabar el partit. Una bona defensa dels alacantins sobretot en el joc interior va ser determinant perquè el mal percentatge exterior del CBT fes la resta.

L’equip tarragoní necessita urgentment recuperar aquella dosi de confiança de la qual va gaudir quan va aconseguir sumar tres victòries consecutives i que el van deixar fins i tot dins de la zona de play-off d’ascens. D’allò però ja fa més d’un mes quan els blaus guanyaven a Euskadi el seu darrer partit.

La pròxima setmana el CBT que es queda amb cinc victòries i deu derrotes, té jornada de descans, bona oportunitat per a recuperar algun aspecte dels que semblen oblidats i per intentar reforçar el joc interior dels blaus que segueix necessiten una peça que ha d’arribar en principi els pròxims dies.