.

La XXXI edició del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer que organitza la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra ha rebut un total de 60 treballs a concurs, una xifra pràcticament idèntica a la de l’any passat i que ve a consolidar el bon nombre de participants, especialment en la categoria de Periodisme Turístic. La cerimònia de lliurament de guardons tindrà lloc el pròxim 10 de novembre, a les 20 h, i enguany es trasllada al Pati del Castell. L’entrada és lliure i gratuïta. Noèlia Pérez i Josep Zapater, de CASHALADA cia, presentaran i conduiran la gala, sota guió i direcció de Marc Chornet Artells. Repsol és el patrocinador d’aquest premi, el més antic i prestigiós dels guardons culturals torrencs.
Cal recordar que el Premi de Periodisme Mañé i Flaquer compta amb dues categories: Comunicació local (la temàtica s’ha ampliat enguany al Baix Gaià sempre que Torredembarra surti suficientment referenciada) amb una dotació de 2.000 € i Periodisme Turístic (temàtica: turisme en qualsevol dels seus àmbits) amb una dotació de 6.000 €. Enguany també s’ha afegit el compromís de l’Ajuntament d’encarregar al guanyador/a un treball periodístic remunerat sobre Torredembarra per a ser publicat en un mitjà de comunicació d’àmbit català. La convocatòria de Turisme ha rebut 53 treballs (un més que el 2017) i la de Comunicació Local 7 (els mateixos que l’any passat). El jurat el formen:
• Coia Ballesté, presidenta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya
• Jordi Farré, director de la Càtedra Internacional URV/Repsol d’Excel·lència en Comunicació
• Josep Maria Girona, exdirector de SER Catalunya, col·laborador del Diari de Tarragona i un dels socis fundadors de Canal Reus TV
• Juan Navarro, director de Comunicació de Repsol
• Sergio Vila-Sanjuan, coordinador del suplement Cultura/s del diari La Vanguardia i guanyador del Premi Nadal de 2013.
L’organització s’ha mostrat molt satisfeta amb l’excel·lent repercussió que ha tingut la convocatòria del premi, consolidant la participació i l’interès pels premis.