.

.

TOTS 21

El Nàstic torna al Nou Estadi aquest cap de setmana per a jugar davant del Saragossa B.

Els grana arriben a l’encontre després d’encadenar per primer cop aquesta temporada dos partits consecutius sense guanyar però situats a la part més alta de la classificació. L’equip de Vicente Moreno és colíder del grup III de la segona B amb vint-i-un punts i buscarà retrobar-se amb el bon joc i la victòria.

L’equip tarragoní que a casa està ensenyant la seva millor cara a nivell de joc segueix intentat que el futbol que exhibeix es transformi en resultats i sobretot en gols.

La manca d’encert de cara a la porteria contrària fa que els grana no ocupin encara una posició més destacada a la classificació.

El rival d’aquest diumenge sembla propíci per a que els de Vicente Moreno aconsegueixin a més a més de seguir convencent amb el seu joc sumar els tres punts i retrobar-se amb a punteria.

El Saragossa B és penúltim de la classificació amb només tres victòries i és el pitjor filial de la categoria.

Vicente Moreno té la baixa per sanció de Xisco Campos a l’eix de la defensa on podria donar entrada a Xavi Molina o bé apostar per enderrerir a Manolo Martínez. Si finalment és Manolo el que ocupa la posició de central al costat de Pablo Mari, Cristobal pot entrar també al mig del camp.

L’entrenador grana ha conegut en les dues últimes hores que estarà dues setmanes més sense Marc Martínez que estava ja a la recta final de la seva recuperació i ara ha patit un microtrencament fibrilar que el tindrà encara fora dels terrenys de joc com a mínim dues jornades més.

El partit entre el Nàstic i el Saragossa B es jugarà diumenge a les cinc de la tarda al Nou Estadi i serà xiulat per l’andalus, Salvador Lax Franco.  L’encontre serà emès per Televisió de Catalunya.