.

Un moment del partit disputat al Casal de Riu Clar

L’ADT va sumar aquest dissabte al vespre la segona victòria de la temporada, després de superar el Cantaires Tortosa per 80-79.

Tot i la limitada rotació, amb només set homes per les lesions de Marc Yago i Lean Martín, els de Robert Hernández van realitzar un excel·lent tram final de partit, amb un parcial de 15-3 per remuntar els onze punts de desavantatge que reflexava el marcador a falta de menys de dos minuts per acabar el matx. Dos tirs lliures anotats per Devon Dorsey, a vuit segons del final, van segellar el triomf davant els ebrencs, que van tenir l’última possessió amb dos llançaments a la desesperada que no van entrar.

Els de Ponent van sortir amb força al parquet del Riu Clar Arena i des del primer minut van agafar les regnes del marcador, amb avantatges d’entre tres i nou punts durant el primer quart, que va acabar amb 20-13 favorable pels de Torreforta. En el segon període, l’ADT va mantenir el lideratge i va portar la máxima diferència fins als 14 punts (34-20). A partir d’aquí, el Cantaires Tortosa va iniciar la remuntada i amb un parcial de 6-19 abans del descans, va situar el 40-39 amb el que ambdós equips van marxar als vestidors.

El tercer quart va donar els primers avantatges als ebrencs, que van arribar a tenir diferències de fins a set punts. Tot i els intents del Cantaires per trencar el partit, l’ADT va sapiguer aguantar el tipus, reduint la distància als tres punts en acabar el tercer parcial (53-56).

En el darrer quart, els tortosins van posar la directa i van obrir escletxa en el marcador. Díaz, King i Kindred van mostrar-se encertats i a dos minuts del final el partit semblava sentenciat (65-76). Però l’ADT no va baixar els braços i va creure en la victòria.

Un parcial de 15-3, iniciat amb un triple d’Anthony Trautman, decisiu amb nou punts en els darrers dos minuts, va acabar donant la victòria als de Robert Hernández, que van sentenciar el segon triomf del curs amb dos tirs lliures de Devon Dorsey, un malson pels ebrencs amb 24 punts i 24 rebots. Els intents finals a la desesperada del Cantaires Tortosa no van trobar cistella i el Riu Clar Arena va cantar victòria.