.

.

TOTS 21

Tarragonins i salouencs es tornen a veure les cares. Foto: Joan Carles Borrachero

L’Ibersol CBT rebrà aquest dissabte al Serrallo al CB Salou, en el que serà el segon derbi en quinze dies que els blaus disputaran. Primer ho van fer contra el CB Valls, i ara seran els salouencs els que miraran de trencar l’imbatibilitat del conjunt de Berni Álvarez.

El tècnic blau sap que serà un partit competit i considera el rival un equip molt fort mentalment. Álvarez insisteix en la defensa i el rebot com a claus per optar a la victòria. “Estem amb confiança i amb ganes de fer bé tot el que estem treballant al llarg de la setmana. Aquesta serà la via d’imposar el nostre ritme i decantar la victòria al nostre favor”, explica.

Al davant, un CB Salou que ha guanyat els dos últims partits que ha jugat i que ocupa la cinquena posició amb un balanç de sis victòries i quatre derrotes. Xavi Costa i Francisco Moreno són els jugador més destacats d’un Salou que vindrà a Tarragona amb les baixes de CJ Barksdale, Artem Rusakov i el lesionat Sergio Jiménez.

L’Ibersol CBT, per la seva banda, recupera per a aquest partit a Jordi Barberà i Rubén Llanos, però tindrà els dubtes de Joan Güixens i Tomàs Kohan, qui han estat malalts al llarg de la setmana i no han pogut completar tots els entrenaments.

El derbi Ibersol CBT – CB Salou correspon a la jornada 11 del grup C-B de la Lliga EBA i es disputarà al Pavelló del Serrallo el dissabte 30 a les 18h.