.

Imatge dels guanyadors

Imatge dels guanyadors

El proppassat diumenge es va celebrar a la platja Punta d’en Guineu de Roda de Berà la primera de les proves que componen el Swim Series Fun Sports Baix Gaià, una competició formada per tres curses de natació de 1.500 metres en aigües obertes.

Els nedadors es van llençar a l’aigua a les nou del matí. El més ràpid d’ells, el jove rodenc Jordi Romero, tan sols va trigar 18 minuts i 50 segons en completar el recorregut triangular d’un quilòmetre i mig marcat. El segon en arribar va ser Jordi Compte, amb 19 minuts i 6 segons. El tercer classificat de l’absolut masculí, José Javier Montón, va arribar a meta amb un temps de 19 minuts i 24 segons.

Per altra banda la fèmina més ràpida va ser Sabina Martínez amb un temps de 19 minuts i 41 segons. Carolina Aro i Foix Trotonda van arribar en segona i tercera posició, amb 20 minuts i 57 segons, i 24 minuts i 1 segon, respectivament.

En total es van inscriure a la proba 50 nedadors de Roda de Berà, Vilafranca, Sant Sadurní d’Anoia, Barcelona, Sitges, Cambrils, Reus o Tarragona.

El proper 10 d’agost la proba se celebrarà a Creixell, amb sortida al Club Nàutic, i el 24 d’agost a Torredembarra.

Cada una de les curses atorga als participant una quantitat de punts segons la seva posició d’arribada. El primer rep 200 punts i va disminuint correlativament un punt en els següents classificats. En finalitzar les tres probes se sumaran tots els punts obtinguts i serà a Torredembarra quan es lliuraran els premis als guanyadors absoluts, masculí i femení, de la lliga Swim Series Baix Gaià.

La prova celebrada diumenge passat va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roda de Berà, així com amb el patrocini de Wala, del càmping Sirena Dorada, del càmping Stel i de Swimfaster.