.

.

TOTS 21

Imatge de la ballada de gegants de les festes de Sant Magí del 2019. Foto: Laia Marín

La conselleria de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona convoca, un any més, el concurs per escollir la nova imatge gràfica de les Festes de Sant Magí 2022. Les sol·licituds s’hauran de presentar telemàticament a la seu electrònica de l’Ajuntament amb els treballs originals adjunts: el disseny del cartell, de la marca identificadora, del baner web i de la samarreta. El termini per a la presentació de propostes és de l’1 al 15 de juny, ambdós inclosos. 

La imatge gràfica de les festes d’enguany han d’inspirar-se en un moment concret de Sant Magí, el ball de gegants del 18 d’agost al vespre amb els gegantons Negritos, els gegants Moros i els gegants Vells de la ciutat ballant alhora a la plaça de la Font. Es valorarà especialment la presentació de propostes que incorporin continguts inèdits o poc utilitzats en els anteriors cartells.

La proposta seleccionada rebrà 1.200 € i serà aplicada a tota la campanya de les Festes de Sant Magí 2022, que se celebraran del 12 al 19 d’agost. Les persones interessades a participar en el concurs poden consultar les bases i tots els detalls de la convocatòria al següent enllaç

Redacció