TOTS 21

La socialista Sandra Ramos, en roda de premsa, Foto: Cedida

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Ramos, ha convocat aquest matí una roda de premsa per posicionar-se respecte a les negociacions d’ampliació de govern municipal. «Davant d’aquest caos i desconcert, l’única alternativa possible de govern seriós és el PSC», ha deixat anar.

Ramos considera que la ciutat porta sis mesos assistint a un «espectacle lamentable» de titulars i intercanvis de comunicats entre partits polítics. I afegeixen que ERC i Comuns acaben aquest periple amb un altre govern en minoria i encara més «inestable». «La culminació d’aquest procés és un reflex que aquest govern municipal no té un projecte de ciutat, sinó un pacte en contra dels i les socialistes», recorda Ramos. A més, retreu a l’equip de govern que enlloc de parlar tots els dies de cadires, s’haurien d’haver preocupat per solucionar els problemes reals de la ciutadania.

La portaveu socialista ha assegurat que des del seu partit «tenim moltes ganes de treballar. Tenim un gran equip i un molt bon projecte de ciutat. Som l’única força política que garanteix equilibri, confiança i sentit comú». Ramos creu que un dels exemples és la presentació al plenari d’aquesta setmana d’una moció per la creació d’una empresa energètica municipal: «Aquesta és la nostra línia de treball, projectes i més projectes, transformadors i sostenibles. I no la constant improvisació que està duent a terme l’actual equip de govern, durant els dos anys que porten de legislatura».

«Hi ha mans que no sumen, entorpeixen»

Per al PSC, aquests dos anys que queden de mandat estaran plens d’oportunitats perdudes, perquè l’actitud de la CUP és «d’un constant bloqueig»: «Hi ha mans que en compte de sumar, aturen i paralitzen l’activitat d’aquesta ciutat». La portaveu socialista lamenta que aquesta legislatura acabarà sense un acord pel nou POUM i mostra la seva preocupació pel posicionament de les conselleres de la CUP «en contra del projecte de la Vall de l’Hidrogen Verd i dels fons europeus».

Redacció