.

.

TOTS 21

Samuel Urbano i Maria Jesús Coronado són els regidors de Cultura i Festes de l’Ajuntament dels Pallaresos

El Nadal és una festa de contrast, en la qual la tradició es dóna la mà amb les esperances de canvi. A l’Ajuntament dels Pallaresos som conscients d’aquest contrast, i especialment en un any de canvi com el que deixem enrere, volem reflectir-lo en el nostre programa de festes.

Del 23 de desembre al 5 de gener, els carrers del nostre poble s’ompliran d’activitats en les quals el Tió i els Reis Mags, es donaran la mà amb la música, les veus de l’Orfeó URV o un Cluedo versió nadalenca, entre d’altres. I per descomptat hi haurà festa, per a acomiadar el 2019, amb sopar i música en viu.

I gairebé sense temps a descansar, al gener gaudirem de les Festes Majors en honor a Sant Sebastià. Del 10 al 20 de gener, els carrers tornaran a omplir-se d’activitats en les quals tornaran a confluir la tradició (sardanes, correfoc, gegants) amb el més modern (vermut electrònic, festa ambientada, cinema…).

Des de les Regidories de Cultura i Festes dels Pallaresos us animem a consultar el programa detallat, i a celebrar amb nosaltres aquestes festes, que esperem que siguin el començament d’un any fantàstic.

Bones festes!

Samuel Urbano i Maria Jesús Coronado són els regidors de Cultura i Festes, respectivament, de l’Ajuntament dels Pallaresos