TOTS 21

Dolça Cortasa. Foto: ICO

El Departament de Salut de la Generalitat ha nomenat els nous delegats i delegades de la Conselleria de Salut i gerents territorials de quatre regions sanitàries del Servei Català de la Salut. Tal com ja havia avançat Tots21 en exclusiva, Dolça Cortasa ha estat nomenada com a nova gerent a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, agafant el relleu de Ramón Descarrega.

Dolça Cortasa Vidal (Montblanc, 1963)

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Navarra, especialitat Medicina de la Educació física i l’Esport i llicenciada en Administració i Direcció d’empreses per la Universitat Oberta de Catalunya. Diplomada en Gestió Gerencial Hospitalària per EADA. També ha cursat un màster en Economia de la Salut i Gestió Sanitària a la Universitat de Barcelona i Universitat Pompeu Fabra i un Programa de Desarrollo Directivo a l’IESE Business School de Barcelona.

Ha treballat, entre d’altres, com a Cap d’admissions de l’Hospital Sant Jaume de Calella, l’Hospital Comarcal de la Selva i l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. L’any 1998 va iniciar la seva trajectòria a Tarragona com a Directora de Planificació i Admissions a la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla i l’any 2008 com a Directora Assistencial de l’empresa pública Gestió i Prestació de Serveis Sanitaris (GIPSS).

Posteriorment, l’any 2010, va ocupar el càrrec de Directora Assistencial de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona i des de l’any 2015 fins a l’actualitat ocupa el càrrec de Directora de Suport a la Gestió i Directora Assistencial Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre de l’Institut Català d’Oncologia.

D’altra banda, Joan Nin ha estat nomenat com a responsable de la Regió de les Terres de l’Ebre, en substitució de Mar Lleixà.