.

.

TOTS 21

Imatge del parc. Foto: Cedida

Imatge del parc. Foto: Cedida

El parc infantil de la plaça Francesc Macià de Salou es remodela. L’emplaçament és al parc públic existent en la trobada dels carrers Via Augusta i Via Roma.

La situació actual és d’una plaça tancada, perimetralment, a través d’uns murs, on a l’interior hi ha el parc infantil, bancs i una part de jardineria. L’accés és per Via Roma.

Es fa un espai totalment obert, amb una jardineria perimetral, alhora que es permetrà l’accés per tres llocs: des de la Via Roma, la Via Augusta i la plaça de Francesc Macià. La plaça serà pavimentada amb cautxú i s’instal·laran jocs infantils.

Així mateix, s’enderrocaran els murets perimetrals, paviments i es realitzaran els treballs de preparació per als nous paviments, jardineres, tanques i trasllat d’instal·lacions. Els jocs infantils existents es trauran per reparar les peces malmeses i es podran instal·lar en un altre parc públic.

Aquesta zona apta per a jocs infantils tindrà una superfície circular de 13 metres de diàmetre, concretament, 160.21 metres quadrats.