.

.

TOTS 21

Una imatge de la reunió. Foto: Cedida

Una imatge de la reunió. Foto: Cedida

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del regidor de Seguretat Ciutadana, David González, es va reunir a la delegació del Govern de la Generalitat amb el delegat Àngel Xifré i la directora dels SSTT d’Interior, Eli Llombart, per tal de traslladar la preocupació del Govern de Salou davant la “insuficiència d’agents de Mossos d’Esquadra” per a un municipi turístic que durant uns mesos concentra un gran volum de persones, entre residents i visitants.

L’alcalde va manifestar que, malgrat la coordinació i la col·laboració entre policies és positiva, “creiem que el nombre d’efectius de la policia autonòmica és insuficient per a les necessitats de Salou, si tenim en compte que, a més de la població resident, s’ha de prestar servei a una població turística a la qual hi hem de sumar la que visita PortAventura”.

Per tant, afegia, que “la ràtio de recursos policials que destina el departament d’Interior de la Generalitat per a la població real que té Salou resulta escassa, quan, a més, els efectius a disposició de la caserna de Salou són compartits entre dos municipis”.

Afegia que “atès que és d’aquest departament la competència en seguretat, demanem incrementar el nombre d’efectius per garantir la labor preventiva i dissuasiva”.

Davant la sol·licitud de l’alcalde, el delegat del Govern es va comprometre a fer una valoració tècnica de la situació i a donar una resposta un cop elaborat l’informe corresponent.