.

.

TOTS 21

Es trobarà disponible tots els dies des de l’1 de juliol fins el 31 d’agost

Es trobarà disponible tots els dies des de l’1 de juliol fins el 31 d’agost

L’Ajuntament de Salou obre les portes de la Zona Esportiva i del Club Infantil ubicats a la Platja de Llevant, amb l’arribada de la temporada turística. Es trobaran disponibles de dilluns a diumenge, des de l’1 de juliol fins el 31 d’agost, en horari de 10h a 20h, la zona esportiva, i d’11h a 18h, el club infantil.

La Zona Esportiva, ubicada davant el monument de Jaume I, és un espai on hi ha la possibilitat de practicar diverses disciplines esportives, i que disposa de pistes de petanca, bitlles, taules per a escacs, zona de tennis-taula, jocs infantils, camps de volei-platja, pales, corfbol; una pista poliesportiva per a futbol-sala, una altra pista de bàsquet, i una zona de fitness i cardiovascular amb servei de monitoratge. També compta amb una gran varietat de classes dirigides d’aeròbic i manteniment, diàriament gratuïtes, i dona la possibilitat d’organització de competicions de volei-platja, futbol, bàsquet, etc.

Segons el regidor d’Esports, Hèctor Màiquez, “aquesta zona esportiva esdevé un nou atractiu per a la platja, que a més de comptar amb els equipaments adequats per a tots els públics i edats, ofereix la possibilitat de poder practicar diverses disciplines esportives, contribuint a la potenciació del lleure, a més d’una vida saludable”.

Pel que fa al Club Infantil de platja, és un espai lúdic de 200 m², que ofereix la possibilitat d’acollir per hores infants per gaudir d’activitats diverses: jocs, ludoteca, etc., i que compta amb monitors qualificats. Els preus són els següents: 1 hora són 3,10 euros; 2 hores són 5,10 euros; i 3 hores són 7,45 euros. El màxim de durada són 3 hores. Els tiquets es poden adquirir a les instal·lacions del gimnàs de platja.