.

Ajuntament de Salou

Ajuntament de Salou

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha rubricat amb les entitats d’ajuda social Caritas Salou i Eluzai un conveni d’ajuda directa per tal de fomentar la seva tasca de suport als col·lectius socials i a la població més desfavorida del municipi. La regidoria d’Acció Social hi destinarà 21.000 euros aquest 2014, un 23% més que l’any passat.

En aquest sentit, com ha recordat l’alcalde, l’Ajuntament de Salou ve desenvolupant una política de decidit suport a les entitats, col·lectius i ciutadans més implicats en la resolució dels problemes socials, en la participació ciutadana i en la promoció de la dona. “En el marc d’aquesta tasca i per tal d’afavorir el compromís municipal amb els col·lectius socials i a la població en general, procurant d’aquesta manera el benestar de tota la ciutadania es destina aquesta important quantitat de diners que entenem fomenten la tasca de voluntariat i ajuda als més necessitats de la ciutat”, ha assegurat.

D’una banda, el conveni s’ha signat amb el mossèn Santiago Soro, per part de Cáritas, i de l’altre, amb la Presidenta d’Eluzai, Margarita Barrios.

La subvenció directa té com a finalitat ajudar a la promoció humana i al desenvolupament integral de totes les persones, especialment als més desfavorits, partint de l’assistència social directa immediata quan així ho requereixi la situació. A més, el batlle ha destacat la gran tasca que duen a terme les dues entitats que tracten d’ajudar a reduir la pobresa i la exclusió social.