.

.

TOTS 21

Un moment de la reunió entre representants de la Generalitat, municipis i comerciants. Foto: Tarragona21

Un moment de la reunió entre representants de la Generalitat, municipis i comerciants. Foto: Tarragona21

L’Ajuntament de Salou s’ha mostrat indignat perquè algun assistent a la reunió celebrada avui entre ajuntaments, comerciants i Generalitat per abordar el fenomen del ‘top manta’ ha acusat el consistori d’haver pactat amb els manters la seva marxa de Salou.

David González, regidor de Seguretat Ciutadana, ha negat de manera vehement a la premsa una acusació que ha sorgit d’algun sector comerciant de Cambrils. “No podem permetre a Salou que se’ns acusi de tenir un pacte encobert amb els manters quan això no és veritat”.

González ha seguit afirmant que “el tema dels ‘top manta’ es treballa des de fa molt de temps i la venda il·legal està controlada simplement perquè s’hi treballa”. “No podem agafar el cens dels senegalesos residents a Salou i dir que són manters. En primer lloc, no tots els senegalesos de Salou són manters, i no perquè hi resideixin 1.100 direm que hi ha un pacte encobert. Això és inadmissible”.

A altres municipis “potser no els surt tant bé la feina o tenen problemes i es pensen que perquè a Salou ho tenim controlat hi ha aquest pacte”. Des de l’any 2008, Salou treballa “dia a dia, amb campanyes concretes, amb investigació policial i incorporant el tema a l’ordenança cívica”.